Fotoreportage

Sundby Havn, Thy-Mors Fritidsfiskerforening, Sundby Friskole og Thisted Marine v. Ole Brix havde et storslået arrangement den 11 juni 2022 med “Vild med Vand”, suporteret af Nordea Fonden.
Der kom i løbet af dagen langt mere end 500 besøgende., hvilket må siges at være super godt. Vi startede med gratis morgenmad til de tidlig fremmødte, hvorefter man kunne prøve en kajak, eller undersøge limfjordens hemmeligheder.
Derefter var der muligheder for at komme på en familierundtur på fjorden med Thisted Marine, men det største trækplaster for ungdommen var nok Alexsander´s RIB båd sejlads med fuld speed. og lidt vovet – men dog sikker.
Der var også indlagt redningsøvelse med “mand over bord” med Karl Klausen´s båd. Endvidere var der demonstration af “Grønlændervending”, og efterfølgende blev man tilbudt selv at prøve, hvilket der ikke var mange der ønskede.
Der var også flot Country music optræden med sange af Dr Hook og andre, hvilket skabte en god stemning. der blev serveret pølser fra den “Glade Gris”.
Det var dejlig at så mange mødte frem, trods konkurence fra Mors rundt og dyreskue i Thisted, samt andre aktiviteter i området.
En ung piger som havde fået nye røde gummistøvler fremviste dem stolt i begyndelsen, hvilket se på billedet.

Niels Lynggaard Sørensen